Vin Cabernet Sauvignon D.O.C Colli Euganei | BIO

52,00lei

Zona cea mai renumita pentru acest soi de strugure.

O culoare fascinanta de un rosu rubiniu intens aproape impenetrabil, in prim plan cu arome de mure si plante aromatice, flori de violeta si piper.

Degustand–ul ne arata o textura tanica tanara si nervoasa,proaspat si fructat cu un bun potential de a fi maturat inca 3-4 ani in sticla,asta daca aveti rabdare bineinteles.

Se imbina perfect cu: mezeluri grase si branzeturi nu foarte maturate,tocanite si fripturi in souri propri.

Zona – Veneto

Producator – Villa Sceriman

Soi de Struguri – 100% Cabernet Sauvignon

Culoare – Roșu rubiniu intens

Alcool – 13,5% vol

Temperatura optima de consum: +18-20 C

Litraj – 0,75 L

Recomandat pentru – (Vezi video degustare)carnuri rosii,mezeluri si brânzeturi de o maturare medie

Detalii Tehnice

Degustand-ul simtim o prospețime evidenta, cu o textura tanică tânără și nervoasă iar spre final note erbacee extrem de placute datorita tipicitatii acestui soi bine cunoscut. Vine maturat pentru 8 luni în rezervor de beton și se perfecționează timp de 6 luni în autoclav de oțel urmat de alte 3 luni in sticla.

Tipologie: roșu linistit sec

Sistem de cultivare: Guyot, 8/10 muguri de fructificare, producție medie kg 2 pe viță de vie

Aciditate(Prospetime): 4,5-5,5 gr / L exprimată în acid tartric

Perioada de recoltare: octombrie ,maturarea excesivă a strugurilor

Maturare: 12 luni în rezervor otel si 6 luni în sticlă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vin Cabernet Sauvignon D.O.C Colli Euganei | BIO”