Caută
Close this search box.

Vin Chianti Forramoro D.O.C.G 2013 Toscana

88,00lei

Chianti Classico 2013 – Un Toast pentru Spiritul Tânăr

Vă prezentăm Chianti Classico, un omagiu adus tradițiilor binecunoscute și esenței vibrante si plina de viață a Toscanei. Această sticlă din recolta anului 2013 se remarcă printr-o nuanță captivantă si luminoasa de roșu rubiniu, cu accente fermecătoare de granat.

La prima întâlnire, veți fi întâmpinați de un buchet viu și plin de spirit, un joc plăcut al aromelor precum cireșele roșii, prunele coapte și murele, urmate de subtile parfumuri de ierburi proaspete și o notă delicată de piper negru.

Pe măsură ce explorați complexitatea acestui buchet dinamic, el se dezvăluie cu subtile arome de boabe de cafea prăjită, un indiciu de vanilie și șoapte de tutun dulce.

Pe palatin, promite o călătorie fermecătoare. Prospețimea evidentă și taninurile pline de viață,bine integrate, creează un echilibru armonios. Conținutul generos, dar echilibrat de alcool, adaugă o atingere catifelata acestei bijuterii “tinere”. Finish-ul este viu și de lungă durată, marcat de nuanțe de lemn prăjit.

Nu ratați ocazia de a îmbrățișa esența Toscanei în Chianti Classico 2013, un vin care surprinde exuberanța terroir-ului său. Sărbătoriți caracterul plin de viață al acestei recolte. Asociați-l perfect cu o varietate de preparate toscane sau savurați-l la o poveste și ridicați paharul în onoarea spiritului vibrant al Italiei.”

Forramoro Chianti D.O.C.G. Struguri: Sangiovese, Canaiolo nero, Colorino Denumire: Chianti D.O.C.G. Zonă de producție: Chiesina Montalese Altitudine: 150 m deasupra nivelului mării Expunerea vițelor de vie: sud-sud-est Sistem de plantație: Guyot și cordon spur Vârsta medie a plantelor: 8-24 de ani Compoziția solului: nisipos argilos cu prezența lutului și a argilei Sticle produse: 25.000

Produs in stil Bordoeaux, ceea ce inseamna un cupaj intre Cabernet Sauvignon, Merlot si Cabernet Franc, cultivati cu metode ecologice si selectionati cu mare atentie chiar de catre producator.

Te va surprinde cu o explozie de parfumuri extrem de placute, intense si fine ce ne ofera note fructate precum cirese negre, visine, coacaze negre, urmate de elegante note vegetale si piper prajit. Cafeaua, vanilia si piperul roz sunt clare si evidente spre sfarsitul acestui buchet complex.

Excelent si convingator, suculent cu note proaspete si fructate, taninuri rotunde si o eleganta rara.

Consum si durata: bine conservat ii creste personalitatea si poate fi consumat chiar dupa 5-7ani.

Descriere Video Vin Chianti Forramoro D.O.C.G 2013 Toscana

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vin Chianti Forramoro D.O.C.G 2013 Toscana”