Il Perline Vino Frizzante

54,00lei

Frizzante -O garantie a prospețimii

Nuanța sa naturală de galben cu reflexii verzi din acest vin frizzante evocă notele delicioase de mere și pere, amintind de ciorchini de struguri proaspăt culeși.

Proaspăt, autentic și lipsit de pretenții, oferă o înghițitură simplă și sinceră care este cu adevărat satisfăcătoare.

Acest vin frizzante se potrivește deosebit de bine cu brânzeturi ușor condimentate, supe de legume, carne albă și pește fiert. Poate fi adus fără prea multe pretentii la orice masă, făcând ca fiecare aperitiv sau fel principal să devină o simfonie sclipitoare a prospețimii.”

 

 

 

Zona – Veneto,Conegliano

Producator – Sommariva

Soi de Struguri – Glera

Culoare – Galben pai stralucitor cu nuante verzui.

Alcool – 11% vol

Temperatura optima de servit:  +6/8 C

Litraj – 0,75 L

Imbinari gastronomice – (Vezi video degustare) Excelent cu brânzeturi și carne ușor condimentate, supe de leguminoase, carne albă și pește fiert.

Caracteristicile unui vin spumant de calitate

Perline este vinul spumant pe care Sommariva îl oferă ca omagiu vieții de zi cu zi, al bunătății sincere și țărănești și cu o abordre călduroasă si familiară.

Are culoarea, mirosul și gustul „lucrurilor simple”, cele pe care le trăim în fiecare zi și pe care le place să le împărtășim. 

Are gustul de acasă, proaspăt și autentic, satisfăcător fără prea multe pretenții, o înghițitură simplă și sinceră armonizată de prezența discretă a dioxidului de carbon înțepător.

Un vin spumant pentru fiecare zi, răcoritor ca aperitiv, excelent cu brânzeturi și carne ușor condimentata, supe de leguminoase, carne albă și pește fiert.

Suprafață de producție: Santa Maria di Feletto

Tipul solului: argilos marna

Sistem de instruire: Sylvoz

Perioada de recoltare: Septembrie-Octombrie

Descriere Video Il Perline Vino Frizzante

Rulează videoul

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Il Perline Vino Frizzante”