Rosso dell’Abazia DOC

317,00lei

O mangaiere divina.

Rubiniu intens si compact, stralucitor, cu reflexe ușoare granate iar la rotirea paharului dezvaluie o textura excelenta.

Invaluitor cu parfumuri complexe de fructe roșii, iar in complexitatea buchetului apar parfumuri erbacee:fanul de munte, ierburi aromate, note florale placute, violeta uscata iar spre final o mireasma balsamica ce ne duce cu, gandul la eucalipt.

Proaspat și cald, matasos dar plin de viata, cu taninuri dulci dar tinere, de o persistenta lunga, fructata si picanta pe un corp armonios si bine sculptat

ZonaNervesa della Battaglia (TV)

Producator – Serfini e Vidotto

Soi de StruguriCabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot

Culoare – Rosu Rubiniu

Alcool13,00% vol

Temperatura optima de servit: +18/20 C

Litraj – 0,75 L

Imbinari gastronomiceEste un vin pentru mâncăruri suculente precum carnea roșie la cuptor in sos de vin, fazan cu sos vânătoresc , brânzeturi de munte condimentate

Este rosu rubiniu intens si compact, stralucitor cu reflexe usoare granate iar la rotirea paharului dezvaluie o textura excelenta.

Primul nas este invaluitor cu parfumuri  complexe de fructe rosii coapte, cirese negre, citrice confiate,apoi spre deschiderea buchetului apar parfumuri erbacee precum fanul de munte, ierburi aromate, frunze de dafin, dar si note florale placute  precum violeta uscata iar spre final o mireasma balsamica ce ne duce cu,gandul la eucalipt.

In gura este  proaspat si cald,matasos dar plin de viata ,apoi vinul se deschide catre taninurile sale deja dulci dar tinere  persistenta este lunga, fructata si picanta pe un corp armonios si bine sculptat.

Este un vin pentru mancaruri suculente precum carnea rosie la cuptor in sos de vin, fazan cu sosvanatoresc , branzeturi de munte condimentate.

Consum si durata: bine conservat, ii creste personalitatea si poate fi consumat chiar dupa 7-10 ani

Descriere Video Rosso dell’Abazia DOC

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rosso dell’Abazia DOC”